Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Biseksuel måske?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Man behøver ikke nødvendigvis komme ud med at man er bi. Du kan jo også lide drenge så udadtil vil man jo ikke mærke noget på dig for du kan jo sagtens være med tril at snakke om drenge og flirte med drenge. Så kan du altid prøve lidt til i det skjulte med piger og fornemme om der er nogen der har det som dig. Og så få det prøvet af. Jeg tænker måske selv jeg er bi (men det er vist ikke noget man kan vide præcis når man er i start af pupertet. Men der er ikke nogen der ved jeg måske er bi (altså undtagen den pige jeg har sovet med).Jeg føler ikke trang til at fortælle nogen om min sexualitet.

  • C, Pige, 14 år

Hii, jeg er 12 år og er nonbinær og panseksuel.
Det tog mig lidt tid at finde ud af det, men alle har deres tempo.
Mine venner forstod mig og hjalp mig når det var svært.
Da jeg kom ud til mine forældre blev de bare glade for at jeg delte det med dem. (Jeg var nervøs, men jeg tog nogle dybe vejrtrækninger og stolede på mig selv)

Så jeg forstår hvordan du har det og der er massere der helt sikkert kan relatere.
Du skal bare vide, at det er okay at være nervøs eller alene. Men husk at alene ikke betyder ensom. Vi er her alle for dig og accepterer dig for, hvem du er.

  • Al, 12 år

Der er mange i alderen 12 – 16, som ikke er sikker på deres seksualitet, dette kan dog meget ændre sig, så jeg vil sige du skal bare vente og se.

Held og lykke 😀

  • sch, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat