Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

biseksuel eller fase?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej søde.
Da jeg var omkring de 13 år, mødte jeg ham som i dag er min mand, og far til vores fælles datter ❤️ Selvom det den gang var kærlighed ved første blik, gik der en del år før vi blev kærester, og senere gift. I den tid udforskede jeg også min egen seksualitet, og jeg ved derfor jeg er bi. Jeg var hellere ikke 50/50. Jeg havde aldrig en anden pige som kæreste, men jeg har haft noget kørende, og været seksuelt sammen med flere piger, som veninder. Piger forstår generelt hinanden bedst, ikke kun når man taler om fx drenge problemer, men også når det kommer til det at være sammen seksuelt. Det bedste råd jeg kan give dig er, hvis interessen er der, så kast dig ud i det. Det værste der kan ske, er at du finder ud af, at du ikke er bi, men så har du prøvet det.
Bare husk at tænk på dig selv, tag små skridt. Min første bi oplevelse, var med en rigtig god veninde, som jeg stadigvæk er meget tæt veninder med i dag. Ingen af os fortryder det. Vi ser tilbage på det med smil og grin, og vores faste partner, synes det morsomt, at vi har haft noget kørende en gang. Håber du finder ud af dig selv. Husk intet haster, du har alt den tid du har behov for. ❤️☺️

  • Anonym, Pige, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat