Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Biseksuel

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey
Da jeg læste hvad du havde skrevet kunne det lige så godt være mig der havde skrevet det! Altså jeg har det på samme måde. Jeg er ved at være ovre mit crush på en pige (er selv pige) og ja nu kan jeg så også lide en dreng… Men jeg valgte at tænke okay nu kan jeg lide en pige og det er helt fint og dejligt eller så’n noget. Og nu kan jeg så lide en dreng og det er OGSÅ fint og ja et eller andet. Jeg har valgt ikke at sætte mig selv i en kasse fordi jeg bare er en teenager der udforsker og prøver at finde mig selv❤ det hjalp nok ikke men ville bare sige at jeg kan relatere <3 mvh en 14 årig pige

  • Pige, Pige, 14 år

Seksualitet er flydende, og selvom du måske er biseksuel nu, så kan det ændre sig med alderen. Jeg startede selv ud med at være biseksuel da jeg var 13, men med tiden måtte jeg indrømme at jeg var bøsse.

Jeg kunne også spørge, hvorfor det overhovedet er nødvendigt at sætte et label på din seksualitet. Date og elsk den du har lyst til, og hvis nogen spørger, så bare fortæl dem at du er ligeglad med kønnet, men at du forelskede dig i personen. Pt., er jeg T-seksuel, fordi ham jeg elsker hedder T***** 😛

  • Anonym, Dreng, 21 år

Hvis det er en fase, så lad det være en fase! Du er i gang med at udforske din sexualitet, og det er helt fint. Du kan være biseksuel nu, lesbisk om et år, og hetro om to. Og det er helt fint. Det her kommer fra en lesbisk: Hvis det tager noget tid og mange ‘forkerte’ sexualiteter, så er det helt fint! I grunden også helt normalt.
Og den her pige—hun er selv biseksuel. Hvis du har brug for at snakke med nogen om det, så kan du snakke med hende. Jeg er sikker på, at hun forstår dig. Jeg kender det selv; det er så rart, at have en (ven)inde, der kan relatere til én.
Da jeg udforskede min sexualitet, prøvede jeg forskellige. Først følte jeg mig sikker i biseksualitet, men så begyndte jeg ikke at være så sikker længere. Jeg tænkte: “Fuck det,” og kaldte mig selv lesbisk. Det var mærkeligt i starten, men nu føles det helt naturligt, og det er helt klart, hvad jeg er lige nu. Det kunne du også prøve! En stor del, af at springe ud, er at springe ud til sig selv.
Og hvis du ikke er klar til at snakke åbent om dine følelser til den her pige, så er det også helt fint. Du behøver ikke at gøre noget, hvis du ikke føler dig tilpas til at gøre det. Det kunne dog være, at du en dag bliver frisk på at prøve. En smule mod åbner en kæmpe vej. Det er sådan jeg fik min kæreste, og tro mig, jeg er så glad for, at vi prøvede.
Jeg håber at mit svar hjalp<33

  • K, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat