Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Biseksuel

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Som dreng ville jeg sige at det er ligemeget om piger er bi eller straight . Hvis de bare er søde er det fint med mig

  • Dreng, Dreng, 16 år

Jeg ville nok vente lidt med at springe ud. I den alder ved man ikke helt hvad man er. Den ene måned kan man ha et crush på en dreng, den næste måned på en pige. Ens seksualitet er meget flydende de første år man er i puberteten. Til dit spørgsmål om drenge har noget imod at en pige er bi? Det tror jeg ikke. De drenge jeg har snakket med om det er helt fine med det. Hvis man er to kvinder kan den ene enten gøre det med en mand eller få donorsæd og så kan de altså godt blive “forældre”.

  • Isabel, Pige, 16 år

Hej Pige På 11 År!

Jeg er selv en pige, som også er til piger. Jeg var også på din alder, da jeg først fandt min interesse i piger. Dengang var jeg meget hurtig til at fortælle rundt, at jeg ikke var heteroseksuel, og det endte jeg desværre med at fortryde. Ikke fordi jeg mødte homofobi -, men fordi at jeg senere begyndte at tvivle min seksualitet. Var jeg måske alligevel ikke til piger?

Tanker som disse er selvfølgelig helt normale, og hvis du spørger mig er det kun sundt at udforske “seksualitets spektrummet”. Det kan dog være mindre sjovt at skulle “springe tilbage i skabet”.

Hvis jeg var dig, ville jeg først introducere tanken, om at være til det samme køn til fx din mor. Jeg ville passe på med at putte for mange “labels” (altså om man er biseksuel, lesbisk, heteroseksuel eller noget helt andet) på dig selv, indtil at du er lidt ældre, og måske kender dig selv lidt bedre.

Jeg håber at min egne erfaringer, har være en hjælp, også håber jeg at alt vil blive lidt nemmere for dig!

Mvh Laura

  • Laura, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat