Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

At springe ud

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Halløj. Jeg er en person på 13 som selv er sprunget ud som pan (dog ikke til andre i familien end min mor). Jeg syntes det var rigtigt svært i starten. Jeg skrev bare til mine venner at de ikke skulle blive overraskede hvis jeg kom sammen med en pige, nonbinær eller andet. Derefter postede jeg det på TikTok!! HUSK!! Du kan stadig få børn hvis det er det du ønsker! I fremtiden kan dig og din mand finde jer en ægdonor. Held og lykke og alverdens kærlighed herfra!!

  • Anonym, Kender ikke mit køn:), 13 år

Hej 🙂
Rolig nu, der er intet at være bange for. Spring ud!!! Hvis de er rigtige venner acceptere de dig som du skal accepteres! Du kan stadig få børn selvom at du er homo og jeg er 120% sikker på at dine forældre stadig elsker dig om du er homo eller ej. Vi skal alle finde vores seksualitet og tro mig jeg har også været i tvivl, men jeg tager det som det kommer. Indtil vidre er jeg bare Bixsexuel og jeg elver livet på bølgen. Husk nu vi er den generation hvor vi må springe lige når vi er klar. Get back on the horse!!!
Håber du får det sagt 🙂

  • Anonym, Pige, 14 år

Du skal tage det hele i dit tempo. Jeg har en veninde der kom ud som homo midt i timen og alle var overrasket men alle syntes det var sejt at hun turde være så åben omkring det. Hvis jeg var dig ville jeg starte med at sige det til en af dem du stoler mest på eller dine forældre. Dine forældre bliver sikkert overrasket men det hele skal nok gå mvh Mig<33

  • Mig, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat