Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Åbent bi og efterskole

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa

Fordi du er Bi er det ikke ens betydende at du SKAL være sammen med en pige. Bi betyder nemlig man er til BÅDE drenge og piger. Er ikke selv Bi men kan godt se dit problem. Det er som om du er presset til at være sammen med en pige pga. en seksualitetsstatus, hvis jeg forstår dig rigtigt. Har en veninde der er Bi og hun fik konstant spørgsmålet “Men jeg troede du var Bi” da hun kom sammen med en dreng. Og tror mange Bi personer dsv får den oplevelse.

Heldigvis er du på efterskole hvor folk typisk er meget åbent for at folk har andre seksualiteter end hetero. Så bare hver dig selv og hvis nogle spørger i forhold til hvordan det er at være Bi/hvad det betyder

Håber du finder ud af det
Mvh
Keglen

  • keglen, Pige, 15 år

Hej med dig!

Lidt livstips fra en “gammel” lesbisk her:)
Der er desværre mange her i verden som tror at man kun er en “ægte bi” hvis man er sammen med en anden pige, og at man så ikke er det længere så snart man er sammen med en fyr. Men det er selvfølgelig ikke sandt. At man er bi betyder bare at man KAN blive tiltrukket af både mænd og kvinder, ikke at man nødvendigvis er det hele tiden på samme måde og i lige stor grad. Der er der desværre mange som ikke forstår, men husk at selv om det kan være frustrerende at føle at man konstant er nødt til at bevise hvem man er, så skylder du det ikke til nogen. Den eneste her i verden som kan sige noget om hvad din seksualitet er, er DIG. 100%! Og bare det at du har været åben omkring din biseksualitet på din efterskole er mega sejt, you go girl!

Det tager tid at blive 100% komfortabel i sin egen identitet, især når man tilhører en seksuel minortiet som biseksuel eller en anden seksualitet under lgbt+-miljøet. Men jeg lover dig at du nok skal komme til at hvile helt i din seksualitet en dag. Bare det at du er åben omkring den nu, er et kæmpe skridt i den rigtige retning. Resten skal nok komme før du ved af det.

Så husk:
– Du skylder ikke nogen at forklare hvem du er
– Du er 100% gyldig som biseksuel “selv om” du ikke dater en pige eller er forelsket i en pige
Og til allersidst: du skal nok nå et punkt hvor du føler dig komfortabel i din identitet. Det lover jeg dig!

Rigtig god vind og #BiPride 🏳‍🌈❤

Vh

  • Lana, Pige, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat