Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

er det bare min krop der god nok?

hej

jeg lider af at jeg føler mig brugt af drenge.

jeg få nogle drenge venner

men de vil kun have billeder af min bryster og røv.

jeg synes at det er brug hvis drenge kun vil have det.

er det normalt eller hvad?

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Okay jeg kan ikke stresse det her nok, hvis de her drenge “venner” spørger om billeder af din røv eller bryster er det ikke nogle rigtige venner, normale drenge venner opfører sig ikke sådan og jeg synes du skal ignorere dem og fjerne dem fra de forskellige sociale medier

  • Sch, Dreng, 16 år

Altså drenge lader sig styre rigtig meget af deres øjne, det er også min erfaring. De ser først om man har et fornuftigt ansigt, bagefter er det bryster og først og fremmest røv der tæller. Men jeg synes at når først deres første nysgerrighed har lagt sig sig bliver de meget sødere og begynder at intressere sig for ens personlighed. Men billeder synes jeg du skal sige nej til, det gør jeg i alt fald. De kan kigge i virkeligheden, kan de! Først måske hvis jeg engang bliver tæt kæreste med en vil jeg måske sende billeder.

  • M, Pige, 15 år

Nej, det er ikke en adfærd, der er acceptabel blandt venner eller i nogen form for relation. At bede om billeder af en persons bryster og røv kan være en form for seksuel chikane og krænkelse af den pågældende persons grænser. og hvis de kun skriver til dig, fordi de er interesseret i det, så er de ikke rigtige venner. I et venskab lader man sig ikke friste på den måde. Man har visse grænser, som man ikke overskrider.

  • Julie, Pige, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat