Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvor/hvordan møder man andre lesbiske?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Måske fordi 14-årige ikke er så modne. Jeg går på gymnasiet hvor folk jo er lidt ældre og jeg har ingen problemer med at finde partnere, hverken drenge eller piger da jeg er bi. Der er virkelig mange piger der er nysgerrige og finder jeg ikke lige en dreng ved en fest så er der næsten altid en pige at gå hjem med. Så måske du bare skal være lidt tålmodig.

  • Gym.pigen, Pige, 16 år

Hej du

Jeg er i samme situation og det er sindsygt træls, frustrerende og nederent. Jeg synes selv det er vildt hård, fordi man har brug for at snakke og mødes med andre, som har det på samme måde. Der er en foreing der hedder Aura, som er for LGBT+ personer under 18. Det er forskellige steder rundt i landet. Derudover er der også pride, så måske det vil være fedt at tage til det? Der er mange, hvor de ikke har fundet ud af hvilken seksualitet eller identitet de har endnu, så bare rolig du skal nok finde nogle andre.

Det hele skal nok gå <3

  • anonym, Pige, 18 år

jeg ved hvordan det er at være i din situation. og det kan være virkelig irraterne. lgbt+ danmark har noget der hedder aura for 12-18 årige. jeg er selv en del af det når jeg har tid.folk er extramt søde der og de tager sig virkelig af hindanen

  • Anonym, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat