Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

opdaget i at onanere

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
Jeg har også prøvet hvor min mor så at jeg onanerede (faktisk flere gange.. upsi).
Hun sagde ikke noget om det, og det var ikke akavet.
Jeg synes det er rigtigt god idé at snakke med nogen om det, og jeg synes ogs at du skal tage ‘snakken’ med din bror eller far.
Din bror ville være god at tage den med fordi at han er også i den alder hvor man ligesom er meget interesseret i sex, onani osv. og så er han jo lidt ældre så ved nok mere om det.
Din far ville nok også være god at tage snakken med fordi han er jo voksen og har været samme sted som dig, og hvis du siger det til ham, kommer han nok også til at føle at du er åben for ham- det bliver han sikkert glad for.
Jeg tror heller ikk at du skal tage snakken med din mor, fordi yeah hun har ikk rigtigt en penis

Håber du kunne bruge mit svar
Kh

  • Yeah mig, Pige, 12 år

Det er normalt det ved hun også godt. Prøv at lav en joke ud af det sådan gør mig og min kære søster tituden det skaber akavet stemning. Hvis jeg fx går ind på toilettet imens hun er i bad kan jeg fx for sjov sige du ser da godt ud eller noget så der ikke kommer akavet stilhed håber du kan bruge svaret

  • Kiko, Dreng, 15 år

Tror heller ikke du skal være bekymret. Forældre forstår normalt godt deres børn. Jeg er også blevet grebet i at onanere af min mor. Troede ikke hun var hjemme og sad med bukserne nede og gnubbede mig da hun kom ind. Hun kunne se jeg blev ked af det men sagde det skulle jeg overhodet ikke ta mig af, det var helt normalt. Og hun sagde undskyld hun havde forstyrret. Jeg blev simpelthen så glad. Så tror du kan være rolig.

  • Anonym pige, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Er du blevet seksuelt krænket?

Seksuelle krænkelser er, hvis du bliver tvunget, presset eller lokket til noget seksuelt. Det kan også være en krænkelse, selvom man ikke sagde nej.

En seksuel krænkelse er fx hvis nogen rører ved dig på en seksuel måde, uden at du har givet dem lov. Hvis du bliver bedt om at røre ved dem. Hvis du skal kigge på noget seksuelt eller gøre noget seksuelt – fx tage tøjet af.

Det er heller ikke ok, hvis du bliver presset til at tale om seksuelle emner – fx svare på spørgsmål, om du onanerer.

Det er vigtigt at tale med nogen, hvis man har været udsat for en krænkelse. Her kan du læse mere om seksuelle krænkelser og få gode råd.

Seksuel krænkelse Andre der hjælper

Anmeld digital krænkelse

Anmeld ulovlig deling af billeder og video samt digital afpresning
Læs mere

Anmeld seksuelt overgrebsmateriale

Anmelde seksuelt overgrebsmateriale med børn
Læs mere

Anmeld voldtægt og seksuelle overgreb

Hjælp til at anmelde voldtægt og seksuelle overgreb
Læs mere

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat