Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Nudes

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige.
Du virker super sød, men det her er lidt alvorligt. Jeg forstår det er svært, men du er nød til at sige til A at det hun gør/ har gjort er super forkert. Du skal bede hende om at slette billederne fuldstændigt fra hendes telefon. Det som A har gang i er nemlig ulovligt. Hvis det ikke hjælper skal du kontakte en voksen (det råder jeg dig faktisk til at gøre uanset hvad)
Det er meget synd for S at A gør grin med hendes krop. Det er ikke særlig sødt, og det skal hun have af vide. Du virker ekstremt sød og omsorgsfuld
kh.hf

  • Holly, Pige, 16 år

Jeg synes slet ikke du overtænker det. Hun har gjort noget, der er ulovligt og modbydeligt… Tænk, hvis hun gør det samme mod dig? Jeg ville tage fat i en voksen.

  • Mia, Pige, 16 år

hey det mig der har skrevet brevet, har fortalt det til S og vi har aftalt at konfrontere A om det sammen henne i skolen! Tak for hjælpen 🙂 det var det rigtige at gøre.

  • Me, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Er du blevet seksuelt krænket?

Seksuelle krænkelser er, hvis du bliver tvunget, presset eller lokket til noget seksuelt. Det kan også være en krænkelse, selvom man ikke sagde nej.

En seksuel krænkelse er fx hvis nogen rører ved dig på en seksuel måde, uden at du har givet dem lov. Hvis du bliver bedt om at røre ved dem. Hvis du skal kigge på noget seksuelt eller gøre noget seksuelt – fx tage tøjet af.

Det er heller ikke ok, hvis du bliver presset til at tale om seksuelle emner – fx svare på spørgsmål, om du onanerer.

Det er vigtigt at tale med nogen, hvis man har været udsat for en krænkelse. Her kan du læse mere om seksuelle krænkelser og få gode råd.

Seksuel krænkelse Andre der hjælper

Anmeld digital krænkelse

Anmeld ulovlig deling af billeder og video samt digital afpresning
Læs mere

Anmeld seksuelt overgrebsmateriale

Anmelde seksuelt overgrebsmateriale med børn
Læs mere

Anmeld voldtægt og seksuelle overgreb

Hjælp til at anmelde voldtægt og seksuelle overgreb
Læs mere

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat