Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan ikke glemme det

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det lyder som en meget ubehagelig oplevelse, som ingen burde gennemleve. Det er på ingen måde okay, det drengene har gjort, og det er rigtig godt, at du kom dig væk, og at du kender dine grænser.

Jeg synes, at du burde tale med nogen om det. Din mor, far, søster eller bare en rigtig god veninde – da dette ikke er noget, du skal gå og døje med alene. Hvis du kender navnene på drengene, kunne du eventuelt få talt med din mor eller far, og så få dem til at tage fat i deres forældre, da det helt sikkert vil have fatale konsekvenser for dem selv. Pas godt på dig selv og kend dine grænser – det er vigtigt.

Jeg håber, at du er okay, og du skal nok komme igennem denne oplevelse på den ene eller anden måde – det lover jeg. Selvom det ikke føles sådan lige nu, så bliver alt godt igen.

Mvh.
Dreng, 15 år.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Er du blevet seksuelt krænket?

Seksuelle krænkelser er, hvis du bliver tvunget, presset eller lokket til noget seksuelt. Det kan også være en krænkelse, selvom man ikke sagde nej.

En seksuel krænkelse er fx hvis nogen rører ved dig på en seksuel måde, uden at du har givet dem lov. Hvis du bliver bedt om at røre ved dem. Hvis du skal kigge på noget seksuelt eller gøre noget seksuelt – fx tage tøjet af.

Det er heller ikke ok, hvis du bliver presset til at tale om seksuelle emner – fx svare på spørgsmål, om du onanerer.

Det er vigtigt at tale med nogen, hvis man har været udsat for en krænkelse. Her kan du læse mere om seksuelle krænkelser og få gode råd.

Seksuel krænkelse Andre der hjælper

Anmeld digital krænkelse

Anmeld ulovlig deling af billeder og video samt digital afpresning
Læs mere

Anmeld seksuelt overgrebsmateriale

Anmelde seksuelt overgrebsmateriale med børn
Læs mere

Anmeld voldtægt og seksuelle overgreb

Hjælp til at anmelde voldtægt og seksuelle overgreb
Læs mere

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat