Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

forældre og sex

Hej børne telefonen.

Her for nogle dage siden haved mine forældre kobberbryllup de drak lidt og røg også lidt men ikke meget. Men da jeg så skal i seng kunne jeg ikke sove så jeg lå med Min telefon

dag jeg så ser at klokken lige pludselig er ca 23:50 eller noget. Og så høre jeg noget højt nede under først trode jeg det var min mor der spillede et eller andet og så døde.

Men finder så ud af at de nok har sex. Jeg har aldrig set eller hørt den have sex( og er glad for det) men jeg kunne høre min mor stønne helt vildt og jeg syntes at det lød meget voldsomt.

Jeg er lidt ligeglad med om mine forældre har sex og hvor meget det har det men.

Det lød bare så voldsomt og er lidt bange for sex nu hvis man kan sige det jeg græd også meget den aften over det men hved ikke hvorfor

hvad skal jeg gøre.??

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Der er ik noget at være bange for. Det er naturligt. Har prøvet det samme som dig og blev os lidt overrasket over det. Jeg snakkede med min far om de ik godt ville lade være med at gøre det når jeg var hjemme hos ham. Det kan godt være det blir lidt pinligt men så ved de at du har hørt dem og at de så blir lidt mere observante på hvornår de gør det

  • Anonym, Dreng, 15 år

Det er helt naturligt bare rolig de gør det jo fordi at de gerne vil og ikke bliver skadet for det kan man jo godt blive lidt bange for lige i starten når man hører sådan noget men bare rolig det skal nok gå over og bare prøv at glemme det eller skriv til en veninde eller en du stoler på eller en du slet ikke kender bare for at få det ud

  • Anonym, Pige, 14 år

Kan godt forstå du blev bange. Jeg prøvede det selv da jeg var 12 og ikke rigtig vidste det store om sex. Min storesøster havde besøg af en dreng og de vidste ikke jeg var kommet hjem og var på mit værelse. Jeg hørte lyde derindefra og på et tidspunkt skreg min storesøster. Jeg blev virkelig bange og vidste ikke hvad jeg skulle gøre og begyndte og græde for jeg troede han havde været slem ved hende. Da han så var gået snakkede jeg med hende. Hun var ked af jeg havde hørt det men vidste ikke jeg var hjemme og hun fortalte så at det var der hvor hun fik det allermest dejligt at hun kom til og skrige fordi det var så skønt. Jeg var virkelig lettet og nu tar jeg mig ikke af hvis jeg kommer til og høre nogen lyde. så du skal heller ikke ta dig af det.

  • vædderen, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Er du blevet seksuelt krænket?

Seksuelle krænkelser er, hvis du bliver tvunget, presset eller lokket til noget seksuelt. Det kan også være en krænkelse, selvom man ikke sagde nej.

En seksuel krænkelse er fx hvis nogen rører ved dig på en seksuel måde, uden at du har givet dem lov. Hvis du bliver bedt om at røre ved dem. Hvis du skal kigge på noget seksuelt eller gøre noget seksuelt – fx tage tøjet af.

Det er heller ikke ok, hvis du bliver presset til at tale om seksuelle emner – fx svare på spørgsmål, om du onanerer.

Det er vigtigt at tale med nogen, hvis man har været udsat for en krænkelse. Her kan du læse mere om seksuelle krænkelser og få gode råd.

Seksuel krænkelse Andre der hjælper

Anmeld digital krænkelse

Anmeld ulovlig deling af billeder og video samt digital afpresning
Læs mere

Anmeld seksuelt overgrebsmateriale

Anmelde seksuelt overgrebsmateriale med børn
Læs mere

Anmeld voldtægt og seksuelle overgreb

Hjælp til at anmelde voldtægt og seksuelle overgreb
Læs mere

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat