Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er han gay?

Hej,

jeg har 1 ven som opfører sig lidt mærkeligt.

Forleden dag tog han mig på røven

følte at det var lidt mærkeligt

at han gjorde det

men så senere på dagen kom han

og tog mit ansigt i hans hænder og kyssede mig

og sagde han vil se mig nøgen

jeg skubbede ham væk

og sagde at han var mærkelig.

Har ikke snakket med ham siden

og har holdt mig på afstand,

jeg har ikke fortalt nogen om det her

og håber jeg kan få et tip om

hvordan jeg kan sige til ham

at jeg ikke er gay.

Kh. Mig

Dreng, 12 år
Svar fra andre

Børn

hej, kan godt forstår hvis du synes at det er ubehageligt eller mærkeligt. nu kender jeg ham jo ikke, så jeg kender ikke hans humor men måske var det bare en joke? drengene fra min klasse tager hinanden alle mulige steder på kroppen…de gør også nogle lidt sexuele ting ved hindanden – for sjov med med tøj på self. men han kan jo også være Gay, prøv sårn lidt diskret at frotælle ham det, du kan fx sige at en pige er lækker eller at du er forelsket i en pige, bare lige så du sender ham et signal om du altså ikke er Gay:)

  • anonym:), Pige, 13 år

Jeg kan godt forstå det er en svær situation du er i. Jeg kan godt forstå du syns det er underligt han har gjort de ting.
Jeg tænker det bedste vil være at snakke med ham om det og sige du ikke syns at det var rart det han gjorde. Selvom det kan være svært. Det kunne jo sagtens være ment som en joke og bare være for sjovt?

Du skriver du gerne vil have fortalt ham at du ikke er gay. Her kan du måske prøve at give nogle hints ved at snakke om nogle piger fra klassen du måske syns er søde.

Seksualitet kan godt være svært at snakke om og især i en yngre alder. Du kan prøve at spørge om grunden til han gjorde de ting er fordi han stiller spørgsmål ved sin egen seksualitet, og derfor gerne ville prøve at kysse en dreng? På den måde kan du måske snakke med ham om hvordan han har det.

  • Anonym, Dreng, 18 år

Hej. Det er typisk drenge i den alder. Det gør drengene i min klasse også de er 12-13. Jeg tror det er sjov for dem. De ligger tit på hinanden og leger de boller og alt muligt. Jeg ved godt det ik er alle men de fleste.

Jeg tror ik din ven prøvet at overskride din. grænse jeg tror bare det er hans måde at sige du er en god ven eller noget i den stil.

Men hvis du ik ka lide det så må du tag en snak med ham og sige det ik er rart

PS det går nok væk med alden

kh

  • Anonym❤, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Er du blevet seksuelt krænket?

Seksuelle krænkelser er, hvis du bliver tvunget, presset eller lokket til noget seksuelt. Det kan også være en krænkelse, selvom man ikke sagde nej.

En seksuel krænkelse er fx hvis nogen rører ved dig på en seksuel måde, uden at du har givet dem lov. Hvis du bliver bedt om at røre ved dem. Hvis du skal kigge på noget seksuelt eller gøre noget seksuelt – fx tage tøjet af.

Det er heller ikke ok, hvis du bliver presset til at tale om seksuelle emner – fx svare på spørgsmål, om du onanerer.

Det er vigtigt at tale med nogen, hvis man har været udsat for en krænkelse. Her kan du læse mere om seksuelle krænkelser og få gode råd.

Seksuel krænkelse Andre der hjælper

Anmeld digital krænkelse

Anmeld ulovlig deling af billeder og video samt digital afpresning
Læs mere

Anmeld seksuelt overgrebsmateriale

Anmelde seksuelt overgrebsmateriale med børn
Læs mere

Anmeld voldtægt og seksuelle overgreb

Hjælp til at anmelde voldtægt og seksuelle overgreb
Læs mere

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat