Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vil have fyr

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Altså kan man ikke godt være muslim selvom man ikke følger alle reglerne?
Jeg er ikke selv muslim, men jeg snakkede engang med en muslims kvinde, fordi at jeg ville vide lidt om forskellige religioner, og hun sagde at, hvis man ikke følger alle reglerne er det kun mellem en selv og gud.
Derfor kan andre heller ikke fortælle dig, at du skal være muslim på en bestemt måde, det er kun gud der må det.
Måske er der muligheder hvor det ikke gør så meget, om man følger alle regler, så længe man er et godt menneske, og gør hvad man har godt af.
Det er da ret nederen at leve, hvis man skal følge nogle regler man ikke har lyst til at følge.
Hvis jeg var dig så ville jeg nok beslutte selv hvad jeg ville følge og ikke ville, ligesom at nogle muslimer har tørklæde og andre ikke har.
Hvis jeg besluttede mig for at tro på islam, så kan jeg fx heller ikke følge alle regler, da jeg både er Nonbinær og panseksuel, og der er nok også andre ting jeg ikke vil følge. Jeg mener bare at jeg selv vil bestemme hvordan jeg vil leve mit liv, og at jeg ikke vil have gud til at bestemme det.
For hvad lever jeg for hvis jeg ikke nyder mit liv fuldt ud? Hvad er meningen med det hele hvis en anden bestemmer over mig? Skal man ikke leve som man gerne vil?

Husk at det her bare er min mening om religion, og du kan tænke helt anderledes om det, men jeg vil bare give dig nogle flere synspunkter. (:

  • Ved ik hvad jeg tror på, Nonbinær, 14 år

Hvis du gerne vil have en kæreste så er det ligemeget hvilken religion man tror på for man har lov til at bestemme over sit eget liv religion er fint så længe det ikke tager over. Og jeg er også nød til at knytte en kommentar til at andre mennesker åbenbart føler sig hævet til at sige hvordan man skal følge en religion. Du bestemmer over dit eget liv. Held og Lykke

  • Anonym, Pige, 15 år

Hej jeg er selv kristen og ved der for det er vigtigt du er glad du er muslim men er det en gid ide vis det holder dig tilbage og husk altid at gøre det der gør dig glad og vis islam ikke tilder dig at være glad så er det bare dumt du skal bare være glad pas på dig selv ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  • Pigen der vil gøre alt for at hjælpe, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

"alene" hør andres fortællinger

Hør sangeren Clara og 15-årige Tiba tale om at have en udenlandsk baggrund og føle sig anderledes.

Religion og kultur Andre der hjælper

Amal Hayat

Hjælp til unge på vej ind og ud af radikalisering
Læs mere

Diskriminationslinjen

Rådgivning i forbindelse med diskrimination
Læs mere

Headspace

Brug for nogen at tale med? Ring, sms, chat eller duk op (12-25 år)
Læs mere

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat