Brev

Negere

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Sig til din lærer at du synes nogle af dine klassekameratter overtræder dine grænser eller selv sig det højt i klassen foræl dem det du føler du behøver ikke være sur eller noget

  • trine, Pige, 15 år

Kan godt forstå dig i min klasse er det mest drengene der griner vi har ikke selv nogle mørke i vores klasse. Synes du skal fortælle hvordan du har det til en voksen så de kan sige det til deres forældre og sige at du har det dårligt med at de griner af nogle der er mørke.
Håber at de stopper der er intet galt med at være en anden farve.

  • Anonym, Pige, 12 år

hej,
jeg har det på helt samme måde. Min morfar er fra usa og dermed har lidt mer pigment i huden eller hvad man skal sige. det er ikke fordi at jeg er så mørk i huden elller hvad man skal sige, men det gør mig stadigvæk sur når folk sige ting som det. også fordi en af pigerne fra min klasse er flygtet fra Syrien og de kan godt finde på at grine af om som det, når hun er der. de griner ikke af hende, men jeg syntes stadigvæk det er respektløst. så jeg syntes at du skal prøve at tale med læren. du kan måske sige noget med at du syntes han/hun kan tage det op i klassen men at du gerne vil være anonym.

  • pige der gerne vil hjælpe, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Religion og kultur Andre der hjælper

Red Center (Etnisk Ung)

Gratis, anonym rådgivning til unge med etnisk minoritetsbaggrund, som oplever alvorlige konflikter i deres familie.

Læs mere

Sabaah

Har du minoritetsbaggrund og tumler du med tanker om til din seksuelle orientering og/eller kønsidentitet?

Læs mere