Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

er jeg til piger, drenge eller begge?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey

Jeg er ikke muslim, så jeg ved ikke hvordan det med at være til det samme køn er, men er din familie i mod det?

I hvertfald hvis de er, så kunne du måske undgå at sige det til dem? Helt ærgerligt er jeg lidt blank på det område.

Nå, men i forhold til pigen, så syntes jeg du skal snakke med hende om det, selvom det godt kan være svært. Jeg har selv en veninde sim jeg nogle gange forestille enig jeg kysser og sådan noget, jeg fortalte hende lidt om det, vi blev ikke kærester, men tættere venner, måske kunne det også virke for dig?

Håber det kunne hjælpe, og held og lykke❤️

  • Anonym pige, Pige, 13 år

For det første synes jeg ikke der er nogen creepy måde at røre ved hinanden hvis man holder af hinanden. Gør man det er det fuldstændig naturligt også at røre hiandens private dele. Det er helt almindeligt at være i tvivl seksuelt når man kommer i pubertet. Tror de fleste piger har oplevet at føle sig lidt bi og føle sig tiltrukket af en veninde. I min venindegruppe er det i øvrigt helt normalt at røre hinanden og give krammere og venindekys osv. Du har så det problem du er muslim hvor det ikke er velset. Jeg synes du skal se tiden an. Det kan godt gå over så du efterhånden mest har fokus på den dreng du har et crush på. Men fortsætter dine følelser overfor pigen og du efterhånden føler for hende og har lyst at ligge med hende så må du tage den derfra. Det bliver ikke let, men du må trøste dig med at når du bliver 18 må du gøre hvad du vil.

  • 1. g pigen, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat