Brev

At være bange her i Danmark

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Forstår dig virkelig godt, men du skal ikke tage det ind! Vi har frihed til at være dem, vi er, både med udseende, religion, seksualitet, osv… Selvom der er nogen mennesker, der kan finde på at sige sådan, må du huske, at der er så mange, der er imod folk med den slags kommentarer! Jeg kender i hvert fald vildt mange. Så bliv ved med at have det på og tro på dig selv. Det er ærgerligt, at folk, du møder, siger sådan, men hold fast i dig selv. Du kan måske snakke med nogen veninder eller andre, der er loyale, om det og se, hvad de siger. Eller også en lærer, som nogle af de andre kommentarer skrev. Håber på du finder en løsning:) Ellers ignorer dem, for mennesker, der siger sådan, kommer ikke langt i livet! ❤️

  • C40, Pige, 15 år

Åh, har så meget at sige til det her! For det første skal du ikke tage tørklædet af, for alle har ret til at være dem, de er, om det gælder religion, kultur, seksualitet, udseende, osv… Hvor træls, at du kender nogen, der siger sådan. Har du nogle veninder, du kan snakke med om det? Ellers vil jeg sige, at selvom du er sådan et sted lige nu, findes der mange andre steder, hvor folk aldrig ville sige sådan. Jeg kender så mange, der er imod folk, der kan finde på at give sådan nogle kommentarer. For folk der siger sådan, er mennesker, der ikke kommer langt i livet (de er simpelthen ikke kloge nok). Jeg håber du finder en løsning og nogen at snakke med. Hvis det foregår på din skole, kan du overveje, om der er en anden du kan flytte på? Husk, at det hele nok skal gå❤️ At folk kan finde på at sige sådan er fordi de selv er usikre, har problemer i livet og ikke ved, hvordan de skal løses. Så lader de det gå udover andre. Derfor må du huske, at dem der siger det til dig, er dem der står med de store problemer og er de ukloge mennesker. Vær stærk og fortsæt med at være den, du er!
Håber det kommer til at gå bedre, hilsen mig:)

  • C123, Pige, 15 år

Sig det til læreren

  • Anonym, Pige, 8 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

"alene" hør andres fortællinger

Hør sangeren Clara og 15-årige Tiba tale om at have en udenlandsk baggrund og føle sig anderledes.

Religion og kultur Andre der hjælper

Amal Hayat

Hjælp til unge på vej ind og ud af radikalisering
Læs mere

Dansk Flygtningehjælp – ДАНСЬКА РАДА У СПРАВАХ БІЖЕНЦІВ

Hjælp til flygtninge, indvandrere, asylansøgere og afviste asylansøgere (BEMÆRK: Særlige tilbud til ukrainere i DK) - Допомога біженцям, іммігрантам, прохачам тимчасового притулку та особам, які отримали відмову у наданні притулку (ПРИМІТКА: Спеціальна пропозиція для українців у Данії)
Læs mere

Headspace

Brug for nogen at tale med? Ring, sms, chat eller duk op (12-25 år)
Læs mere
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat