Brev

Kan danske piger godt lide udlændinge?

Hej.

Jeg har en tyrkisk baggrund og jeg ville gerne vide om danske piger godt kan lide drenge selvom ens baggrund er anderledes.

Jeg er ikke religiøs og jeg opfører mig ordentlig selvfølgelig.

Jeg har danske venner og går på gymnasiet.

Jeg vil bare lige gerne vide om danske piger kigger på nationalitet siden medierne snakker generelt dårligt om udlændinge som mig.

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Hejsa. Personligt har jeg ikke noget imod drenge, som kommer fra tyrkiet eller fra et andet land i mellemøsten. Det jeg fokuserer på er drenges personlighed 🙂 …men jeg ved at en del af mine danske veninder, som bor her, desværre er ret så fordømmende over for udlændige og især fra folk fra mellemøsten 🙁 men du lyder som en god fyr

  • J, Pige, 15 år

Det der er vigtigt er at du skriver du ikke er religiøs, opfører dig ordentligt og har danske venner. Så er der ikke noget som helst i vejen for at danske piger kunne falde for dig. Jeg måske også, tihi! Det danske piger er bange for er at blive trukket ind i en helt anden kultur og en religion som er kvindefjendsk. Så hvis du signalerer at du er nøjagtig ligesom andre danske drenge er der intet i vejen for at du kan få en dansk kæreste. Jeg kan i alt fald godt li sort hår.

  • Maria B, Pige, 15 år

Altsåå, jeg synes personligt at udlandske drenge er mega pæne(: Elsker virkelig især dem med lidt mærkere hud og hår uden at være helt sorte, det rigtig pænt. Du skal ikke være bange for, danske piger ikke kan lide dig, for du skiller dig ud, og det lægger de uden tvivl mærke til

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Køn og identitet Andre der hjælper

LGBT+ Ungdom

Anonym rådgivning om seksualitet, spring-ud-problemer, usikkerhed om man er homo / bi / trans, hvordan man får det sagt mm.

Læs mere

Sabaah

Har du minoritetsbaggrund og tumler du med tanker om til din seksuelle orientering og/eller kønsidentitet?

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Det store Dilemma

Skal man fortælle sin nye veninde, at man er bøsse, hvis det stadig er en hemmelighed?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat