Brev

HVAD ER JEG ENLIGT

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Undskyld jeg er så klodset fik ikke ændret alderens r 13

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej forvirret pige,

Nu skal du høre! Du skal tænke på du kun er 13 år, der er skam mange piger som selv er hvide som kommer ud for spørgsmålet “Hvem er jeg enligt?.”

Jeg vil gøre det klart, at der altid er nogle dårlige mennesker ude i verden og det er simpelthen en forfærdlig ting. Jeg ville ønske jeg kunne gøre noget ved det, da jeg selv går ind for at alle er lige, rige fattige, blåblodet, tykke, tynde, mørke, hvide, men dette er der dsv. mange der ikke forstår. Overhovedet. Jeg forstår dig og du virker realt som en sød pige. Her har man jo valget om man så faktisk skal være venner med folk der ikke vil en godt eller ej. For om du er mørk eller hvid, så vil du altid være dig selv!

Jeg er ikke en pige på 13 år der har dette problem. Men jeg er en tynd, bleg, spinkel, får 12 i samfundsfag og dreng der går op i politik, du kan selv høre hvor skørt det lyder? ahah, her skal du altid tænke på at gå din egen vej. Gå udenom racismen og folk der ikke vil dig godt. Ved godt det er super nemt og sige! Men jeg tror på dig og det er der også en masse andre der gør!

Der var engang en filosof der sagde på et interview. – “If you knew this is the only life you have. Wouldn´t you make the most of it?. – Ayn Rand. Dette føler jeg du skal tage til dig. Lev livet, du ung og højst sansynligt mega smuk og der er ingen der skal sætte din hudfarve før dig som person! Vi hylder dig. Det dejligt og se du skriver!

Jeg har ikke det største svar på dit nuværende spørgsmål <3 Men det er sikkert et svar på en masse spørgsmål til ud i fremtiden.

Kh, Silas, en dreng på 15 år, der vil gøre alt for at folk med de samme spørgsmål som dig har det godt!

  • Silas, Dreng, 15 år

Hej pige 13 år
Husk at du er smuk som du er lige meget hvad andre siger. En ting jeg synes du kan gøre er at vær gang at nogle siger sådan nogle grimme ord til dig. så prøv at sig til dig selv jeg er fantastisk og god nok. Fordi det er jeg sikker på du er.
Håber at det stopper og hav en god dag hilsen dreng 14 år

  • Hjælperen, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Oplever du racisme eller forskelsbehandling?

Racisme er, når der bliver gjort forskel på mennesker, fx på grund af deres hudfarve eller hvor de eller deres familie kommer fra.

Nogle børn og unge fortæller, at de bliver drillet med deres hudfarve og udseende, eller at de ofte hører racistiske jokes. De får måske at vide, at det bare er for sjov. Men det er ikke altid, at det opleves sjovt for dem, som det går ud over.

Det er vigtigt, du ikke går alene med det. Racisme og forskelsbehandling er ikke okay, og du har ret til at sige fra og få hjælp fra en voksen.

Klik dig videre på siden her, og få gode råd til, hvad du kan gøre, og viden om dine rettigheder.

Du har ret til beskyttelse mod racisme

Uanset hvordan du ser ud, hvad du tror på, eller hvor du kommer fra, så har du de samme rettigheder som alle andre børn og unge.

Du har ret til at få hjælp, hvis nogen driller eller nedgør dig på grund af dit køn, udseende, seksualitet, religion, hudfarve eller andet.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat