Brev

Kan ikke blive tændt

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er fuldstændig normalt, at du ikke kan tænde dig selv. Mange sidder med det problem, og tænker det samme som dig. Men tro mig, det er meget normalt, sådan er for nogle. Dog vil jeg råde dig til at bruge værktøjer, som kunne hjælpe dig f.eks vibratorer eller en dildo. Jeg ved selvfølgelig ikke hvad der tænder dig, men prøv at eksperimentere lidt med dig selv. Men der på ingen måde noget som helst galt med dig, du er ligeså normal som alle andre, også selvom du ikke bliver tændt af at onanere.

  • anonym, Pige, 14 år

Jeg har haft det på totalt samme måde som dig!!

Det der eventuelt hjalp mig, var hvis jeg tænkte på en jeg gerne ville i seng med. Hvis jeg forstillede mig hvordan det ville være at gøre det med ham/hende, så kunne det nogle gange tænde mig..

Om det hjælper ved dig, kan jeg dog ikke sige…

Men held og lykke

  • Mig, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat