Brev

Svær beslutning

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa… Hvis du virkelig brænder for gymnastik, synes jeg at du skal blive ved, selvom det til tider kan drille, men det kan alt. Og hvis du ikke kæmper videre bliver du aldrig bedre til det. Men hvis det gør dig mere ked af det end det gør dig glad at gå til det, er det ikke det værd. Hvis du har opnået nogle gode venskaber på gymnastik holdet, holder de højst sansynligt, ellers skal du nok nå at få en masse nye, men en ting er sikker, hvis du bruger din tid på noget der gør dig ked af det, eller ikke føles rigtigt, er det ikke det værd, jeg taler af erfaring. Håber at du finder ud af det

  • Yes-poo, panseksuel, 16 år

Hejsa. Det er da sygt cool at du har en interesse som du godt kan lide at gå til.

Som alle siger, gør øvelse mester. Og hvis du skriver at du har haft svært ved at springe baglæns i ca 1,5 år, så betyder det jo at du faktisk har gjort hvad du kunne for at lære det. Og hvis du er blevet ved i så mange år, betyder det jo bare at du virkelig gerne ville lære det. Nu ved jeg jo ikke hvor lang tid du har gået til det, men det tager tid at lære! Så du skal bare blive ved! Ikke stop, bare fordi du føler dig dårlig til det! Man skal aldrig give op! Det jeg altid gør i svære situationer, er at jeg kigger på hvad fordelene og ulemperne er ved de valg jeg tager. Prøv det hvis du har lyst. Det hjælper altid med mig.

Hvad er ulemperne ved at stoppe til gymnastik?

Og hvad er fordelene ved at du stopper?

Håber du kunne bruge det til noget, og jeg ønsker dig alt held og lykke❤

  • Rocklover, Pige, 15 år

Synes du skal tage en snak med din træner om det, det er helt normalt at være ked af ikke at kunne noget bestemt, men der er jo sp mange ting du sagtens kan i gymnastik! Snak måske også med dine veninder om det, de har sikkert også selv noget de føler sig dårlige til, og måske kan de hjælpe dig! Ikke giv op!

  • Bxbxbx, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Andre der Hjælper

Der findes også andre steder, hvor du kan få rådgivning og hjælp.

Måske har du brug for at tale med en ekspert, der ved rigtig meget om lige præcis dét, du tumler med.

Fandt du ikke den hjælp, du søgte efter? Her er en liste over andre, der også har rådgivning for børn og unge.
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat