Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Stop til sport

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12 år!
Jeg stod i præcis samme problem sidste år. Det var dagen før at sommerferien sluttede, og så sagde jeg bare “mor jeg gider simpelthen ikke tilbage til håndbold”. Jeg havde lidt varmet op til at jeg ville stoppe, altså jeg havde sagt et par gange at det nok ikke var mig mere. Hun tog det helt fint, dog snakker hun stadig den dag i dag om, at hun synes at det var ærgerligt at jeg stoppet. Pointen er bare, sig det til dem! De er dine forældre, og de vil bare gerne have at du er glad!❤
PS du kan altid melde dig til igen, hvis du fortryder!

  • En pige der vil hjælpe, Pige, 13 år

Hej
Forstår virkelig går din problematik!! – har selv stået lidt i samme situation, med at sige man ikke vil noget til ens forældre. Og man er bange for at skuffe ens forældre.

Vil egentlig bare sige ‘mor og far har egentlig ikke lyst til at gå til håndbold mere. Da jeg har mistet interessen for det, synes ik’ det sjovt mere’ osv. Selvom det kan være svært, men mange forældre vil bare have deres børn er glade. Hvis det handler om at stoppe til noget, vil de være meget støttende. Da de ikke vil have at deres børn, ikke er glade.

Har en gang holdt det inde med, at jeg ikke havde lyst til at tage på et kursus alene. Så var ved at græde, mens mine forældre kunne mærke der var noget. Så de spurgte mig igen om jeg havde lyst, jeg sagde nej. De sagde bare “så melder vi da bare fra, det var ikke for at presse dig”

Så du skal nok ikke være så bange for, hvad de vil sige hvis du sige du vil stoppe til håndbold. Du kan ogås komme op med bagefter, at du vil gå til noget andet fx. Badminton, fodbold. For så ved de at du staidg vil være aktiv. Samt det bliver også dyrt, hvis man betaler for noget man ikke har lyst til at gå til.

Held og lykke
Kh C

  • Fra C, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Andre der Hjælper

Der findes også andre steder, hvor du kan få rådgivning og hjælp.

Måske har du brug for at tale med en ekspert, der ved rigtig meget om lige præcis dét, du tumler med.

Fandt du ikke den hjælp, du søgte efter? Her er en liste over andre, der også har rådgivning for børn og unge.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat