Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sport?!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey sweetie! Jeg er Stormy, eller det er ikke mit rigtige navn, men jeg vil gerne være anonym, og hjælpe andre, når jeg nu kan.

I hvertfald så har jeg selv prøvet at gå til en sport, hvor jeg endte med ikke at kunne lide det mere, og det er helt okay. Hvis du føler at det ikke er noget for dig mere, så stop. Det er 100% dit eget valg, men hvis det har noget at gøre med at man er den dårlige på ens hold, så synes jeg personligt selv at det kan være fuldkommen lige meget, Hvis du kan lide det, så er det det du skal gå til.

Når det kommer til det der med om du kan starte til en anden sport, så JA. Det er aldrig for sent at starte til noget nyt, tværtimod så kan det kan også være godt og prøve nye ting en gang imellem, og man ved jo aldrig? – Måske kommer du til at lide gymnastik igen på et tidspunkt?

Lille storytime: Da jeg var 8 gik jeg til ridning, eller jeg begyndte at ride, og jeg synes faktisk at det var ret sjovt, men jeg endte med at falde af hesten og besluttede at stoppe til det. Men for 2 år siden endte jeg faktisk med at ride igen.

Min pointe er med den lille storytime er, at du aldrig ved om du kommer til at kunne lide gymnastik igen., og at man kan prøve vidt så mulig at rejse sig op igen efter faldet (hvis det giver mening)

Jeg håber du forstår min pointe og at du kunne bruge mit svar til noget❤️

  • Stormy, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Andre der Hjælper

Der findes også andre steder, hvor du kan få rådgivning og hjælp.

Måske har du brug for at tale med en ekspert, der ved rigtig meget om lige præcis dét, du tumler med.

Fandt du ikke den hjælp, du søgte efter? Her er en liste over andre, der også har rådgivning for børn og unge.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat