Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Pride flag

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

1. Få dit eget kreditkort og nemid.
2. Få leveret pakken til en kiosk eller sådan noget. (uden omdeling)
3. Sørg for det er dig der får beskeden hvornår den er der
4. Hent den når du er alene hjemme eller bestil noget tøj eller andet med som cover og gem flaget midlertidigt i en plasticpose. Hent posen når du kan.
5. Ellers køb et flag kontant hvis dine forældre kan se hvor dit kort bruges, medmindre du kan købe noget som cover direkte fra Samme hjemmeside.

Hvis dine forældre ikke forstår hvorfor du vil have kreditkort, så sig at det er meget nemmere og du skal ikke hele tiden bruge deres. Samme med nemid. Eller at du nok snart køber en del ting fra nettet i din alder(og de kan stadig se hvilke forretninger og får hvor meget man køber) , Nogle steder kan man online bruge mobilepay og komme udenom nemid.

  • Experten, Dreng, 14 år

hej,
ville bare sige at jeg er i samme situation. vil gerne have et flag over min seng så jeg kan lære at være stolt af mig selv og alle de ting der gør mig, til mig. jeg har også været igennem depression, men nu hvor jeg (næsten) er ude på den anden side vil jeg gerne ændre nogle ting. Jeg har gået og overvejet hvad jeg kunne sige hvis mine forældre spurgte ind til det (altså flaget) og er kommet frem til at jeg kan sige at det er trendy (for det er det jo) at vise sin støtte, indtil jeg er klar til at springe ud. håber at mit brev måske kan hjælpe, det er altid rart at vide at der er andre der kæmper med det samme som en selv 😉

  • someone-someone, Pige, 13 år

Hej jeg har selv været igennem det samme ish… har selv et pride flag hængende på efterskolen aha, men ja som de andre siger få det leveret til en kiosk, men er næsten 101% sikker på din forædre vidste det før du gjorde:))

håber alt går vel:))

  • Rasmus, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Andre der Hjælper

Der findes også andre steder, hvor du kan få rådgivning og hjælp.

Måske har du brug for at tale med en ekspert, der ved rigtig meget om lige præcis dét, du tumler med.

Fandt du ikke den hjælp, du søgte efter? Her er en liste over andre, der også har rådgivning for børn og unge.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat