Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Om at sove nøgen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er meget normalt. Jeg gør det selv – bedste beslutning jeg har taget hidtil.

Det er også sundere… Dit lem er ikke “designet” til at være indelukket i et stykke stoffe dagen lang. Den har godt at, at ligge frit.

Det er sygt behageligt, kom i sving.

  • Anonym, Dreng, 17 år

Hej

Jeg er en pige på 16 år, og jeg tror, at der er rigtige mange drenge, der sover helt nøgne. Jeg ved i hvert fald, at min kæreste (han er 17 år) altid gør det, også når han sover derhjemme, og han har gjort det i lang tid. Vi har snakket om det en gang, og han har fortalt mig, at han har gjort det stort set, siden han kom i puberteten. Det er den eneste måde han kan føle sig tilpas på, når han skal sove. Selv underbukser synes han er ubehagelige at have på, når han skal sove, så der er han simpelthen nødt til at være helt fuldstændig splitterravende nøgen. Så hvis du har lyst til at prøve det, skal du bare gøre det. Du skal bare være opmærksom på, at når du først bliver vant til nøgensovning, kan det være virkelig irriterende, hvis der er situationer, hvor du bliver nødt til at sove med tøj på. Min kæreste hader som sagt at sove med tøj på, og nu hvor han har været nøgensover så længe, sover han virkelig dårligt, hvis han ikke har mulighed for at ligge helt totalt afklædt.

Knus N

  • Anonym, Pige, 16 år

hej dreng jeg sover med nattøj og det gør jeg fordi det er det jeg har det best med så hvad har du det best med bare gør hvad din krop kan lide min krop kan lige at have nattøj på andre sover kun i under tøj og nogen sover nøgne så prøv på et tidspunkt fx hvis du er alene hjemme og så prøv og læg dig og se om hvad der føles best

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Andre der Hjælper

Der findes også andre steder, hvor du kan få rådgivning og hjælp.

Måske har du brug for at tale med en ekspert, der ved rigtig meget om lige præcis dét, du tumler med.

Fandt du ikke den hjælp, du søgte efter? Her er en liste over andre, der også har rådgivning for børn og unge.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat