Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Nonfirmation?

Jeg har valgt ikke at tage konfirmationen, men samtidig tænker jeg på hvordan en nonfirmation så fungere, er det ikke bare det samme som din fødselsdag?

 

Det ville det i hvert fald være for mig, da jeg ikke har en særlig stor familie, så de mennesker der kommer, er dem jeg fejrer alle andre begivenheder med.

 

Og hvornår skal en nonfirmation holdes? Mange siger at de holder den når de bliver 15, mens konfirmander fejres ved 13-14 alderen?

 

Hilsen en ret så forvirret nonfirmand.

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

hej pige 13 år, en nonfinmation er en smule hvad man gør den til ligesom konfirmation, man holder en fest for at fejer man kommer ind i de voksenes række, også er det jo bare uden at man siger ja til kristendommen, jeg vil forslå du holder den samme dag som din klasse skal konfirmeres eller samme weekend, så har du jo også en masse ting at fortælle på jeres blå mandag og nok måske også nogen gave du kan vise billede af og måske hvis du er heldig lidt penge du kan bruge på blå mandag(: det med gæster er jo bare hvem man gerne vil have med, det er jo også mega hyggeligt at bare være sammen en lille flok som kender hindanden rigtig godt, det kan kun føre til gode snakke og en sjov tale eller 2. jeg håber du får en fantastisk nonfimation og en virkelig sjov blå mandag, det er en fantastisk dag som du virkelig bare skal nyde!!!:)
kh pigen90

  • pigen90, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Andre der Hjælper

Der findes også andre steder, hvor du kan få rådgivning og hjælp.

Måske har du brug for at tale med en ekspert, der ved rigtig meget om lige præcis dét, du tumler med.

Fandt du ikke den hjælp, du søgte efter? Her er en liste over andre, der også har rådgivning for børn og unge.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat