Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Nervøs…tror jeg

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej!
jeg forstår virkelig godt dit problem!
min veninde er heller ikke vild med at alt opmærksomheden er på hende, og hun kunne slet ikke lide ideen om en konfirmation… det hende familie gjorder var at lave det til en sommerfest i stedet… på dagen hun blev konfirmeret i kirken spiste de noget lækkert mad og hun fik lidt gaver med familien… så i sommerferien holdte de en kæmpe sommerfest med venner og familie så opmærksomheden ikke kun var på at hun var blevet konfirmeret:)
prøv evt. at snakke med dine forældre om i kan lave en mere lowkey fest så ikke du behøver alt den opmærksomhed hvis du ikke har lyst til det.
ang. dine veninder syntes jeg måske at du skal aftale at i kan tage ud at spise, få lavet negle, tage på shoppetur eller noget andet lækkert istedet for festen, på den måde får i skabt en masse minder og du behøver ikke inviterer dem alle med<3

  • S-K, Pige, 18 år

Hej synes du skal invitere dem nu er tætte med<3 Tro mig jeg kender salt til det jeg lider af noget social angst og var derfor selv pisse bange for at gøre noget forkert og det med at få opmærksomhed.. men du skal bare nyde det, ikke tænk for meget over det selv om jeg godt ved det kan være svært! Inviterede heller ikke selv mine bedste veninder med til min konfirmation, så du kan jo bare lave måske en anden aftale med dem hvis de også er blevet konfirmeret, så måske fejre det agtigt? Men ihvertfald skal du kun glæde dig over din konfirmation. Du skal tænke på at dem der er i kirken er der for en fra deres famile fx for deres søn eller kusine hvad ved jeg. Derfor kigger de mere på den person end på de andre❤️ Ved ikke om det hjalp lidt

  • ❤️, Pige, 16 år

Et lille råd til det med opmærksomheden..

Før jeg blev konfirmeret var jeg også pisse nervøs for opmærksomheden. Det viste sig slet ikke at være et problem og jeg er ellers en meget indadvendt person… Det var som om at efter kirken ig min køretur i den lækre gamle bil, så blev jeg helt munter. De alle er der jo for at fejre dig! Husk at nyd dagen.. den er seriøst ovre på et split sekund. ((:

  • Hahajaj, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Andre der Hjælper

Der findes også andre steder, hvor du kan få rådgivning og hjælp.

Måske har du brug for at tale med en ekspert, der ved rigtig meget om lige præcis dét, du tumler med.

Fandt du ikke den hjælp, du søgte efter? Her er en liste over andre, der også har rådgivning for børn og unge.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat