Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Motivation til motion

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej

Først og fremmest; du har altid et valg – du kan VÆLGE at sidde med din computer hele dagen, eller du kan VÆLGE at gå ud i en time inden du sætter dig ved computeren – men der sker i hvert fald ikke noget, hvis du ikke holder dine aftaler med dig selv! For mig har det været en hjælp at lave en regel om, at jeg skal ud at gå en tur inden jeg tænder min telefon. Og jeg er vigtig nok til, at jeg holder den aftale 💛

Det er selvfølgelig altid nemmest at gøre noget, man godt kan lide og synes er sjovt, så måske du kan være lidt nysgerrig på dig selv? Om det er en gå/løbetur med podcast i ørerne, om du kan lide at forbedre dig ved at spurte så langt du kan, om du kan lide at cykle, om du synes det er mega fedt at klatre i træer, måske du har en trampolin at hoppe på, eller måske er der en veninde der har lyst til at lave noget udenfor med dig et par gange om ugen?

Håber du hurtigst muligt begynder at gøre det, du ved er sundest❤❤❤ Måske spørge dig selv “vil det gavne mig nu eller senere?” (Altså en gåtur vil gøre din krop sundere og give dig en succesfølelse og at sidde med computeren gør hverken noget godt for dig nu, og hvis du ikke har tænkt dig at tjene penge på at være gamer, gavner det dig heller ikke senere)

Kh. M

  • M, Pige, 14 år

Hej pige på 15,
Du kunne måske løbe en tur med høretelfoner, så du kan høre musik imens, det sammme kan du også med, at gå. Eller du kunne gå til en sport eller, som mig træne der hjemme jeg har nogle apps, som hedder kvindetræning og en der hedder benøvelser. Du kunne også når de åbner fitness igen GÅ derover et par gange om uge?
Håber det hjælper dig til bare måske 1-2 dags motion om ugen😇
Kh Hjælperen

  • Hjælperen, Pige, 11 år

jeg går til fritidsaktivitet man kan fx gå til badminton ellers kender jeg den her mega gode trænings app som hedder 7M Workout den fungere mega godt.

  • mig, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Andre der Hjælper

Der findes også andre steder, hvor du kan få rådgivning og hjælp.

Måske har du brug for at tale med en ekspert, der ved rigtig meget om lige præcis dét, du tumler med.

Fandt du ikke den hjælp, du søgte efter? Her er en liste over andre, der også har rådgivning for børn og unge.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat