Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Fester

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har altid haft det på samme måde. Som om de andre var sejere og havde mere styr på det med at “feste”.

Mit bedste råd er, at holde sammen med de venner du har/får og bare sludre med dem til festerne. Tag festerne som aftener, hvor du hygger dig med dine venner og bare slap af. Man behøver hverken drikke, ryge, vape eller danse for at have en god gymnasiefest. Jeg har været til så mange gymnasiefester, hvor jeg bare har snakket mine venner, og når jeg så var i godt snakke-humør, så kunne jeg også snakke med fremmede der kom over til gruppen og løsne lidt op. Jeg gik igennem gymnasiet uden at få min første kæreste eller første gang, og det var sådan set også fint. Det kom senere, og det var fedt, da det skete.

tl:dr Der er mange ligesom dig, og det er HELT FINT! Der er bare ikke os der fylder i landskabet. Du kan stadigvæk have nogle gode fester med dine venner

  • m, Dreng, 21 år

Hej du 🙂
Jeg er snart 18 og har det på NØJAGTIG samme måde. Der er intet i vejen med dig du 😉
Hilsen mig❤️

  • Anonym, Pige, 17 år

Hej!

Jeg skal også i gym efter ferien og har haft de samme bekymringer.
Ærligt er fester bare ikke noget for mig, og jeg hverken drikker eller ryger, men jeg har besluttet at det er helt okay.
Der vil helt sikkert være nogen som har det på samme måde som man måske kan lære at kende, og desuden er det vigtigt at huske at man ikke SKAL tage til fest. Min plan er at prøve det, men jeg tror ikke jeg kommer til at have overskud til at tage med hver gang.

Det med at alle er ved at få kys, kærester og sex er også så mærkeligt at stå i, for på en måde vil man også prøve det selv, men på den anden side er man måske bare ikke klar. Jeg har for nyligt haft min første kæreste, kys og break-up, og det havde jeg på ingen måde forventet, men det er noget som kommer når det kommer, og jeg vil klart anbefale at hvis du ikke føler dig klar, skal du ikke gøre det. Jeg tror jeg vil holde en pause fra det med kæresteriet indtil jeg er lidt ældre og mere sikker i mig selv.

Alt i alt tænker jeg at man aldrig er den eneste, som har det stramt med fester, og at det nok skal gå, så længe man lytter til sine behov og ikke gør noget man ikke har lyst til.

Jeg håber du får en fantastisk tid på gym, og finder nogle venner som respekterer hvor DU er i livet <3

  • Anonym, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Andre der Hjælper

Der findes også andre steder, hvor du kan få rådgivning og hjælp.

Måske har du brug for at tale med en ekspert, der ved rigtig meget om lige præcis dét, du tumler med.

Fandt du ikke den hjælp, du søgte efter? Her er en liste over andre, der også har rådgivning for børn og unge.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat