Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ingen venner til konfirmation

Hey

jeg skal konfirmeres her til maj

sammen med min klasse.

Vi bliver 4-5 stykker inde i kirken,

ved godt det er få men ja.

Jeg har ikke rigtig nogen venner,

og derfor bliver det kun familie til min konf.

Er det normalt at man ikke har venner til sin konf fest?

Ku’ også være rart at få lidt råd til,

hvordan man får venner som 14 årig pige❤️🫶😋

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

hej 14 årig pige
jeg har ikke venner med til min konfirmation ,mine venner går i min klasse så vi skal konfimeres på samme tid og holde festen efter så det er nok ikke det samme men håber alligevel du kune bruge mit svar😊

  • pigen der snart skal konfimeres, Pige, 12 år

Hej med dig.

Jeg er ikke selv blevet konfirmeret, men det er min søster for nogle år siden. Vi Holte konfirmationen for fætre og kusiner og så videre, en konfirmation kan holdes på mange måder, der er ikke en fest ral eller tradition for hvordan man afholder sin konfirmation.

Nogen holder bare arrangementet for mor, far og søskende, andre holder det for hele den store familie og nogen holder det med vennerne. Alle måderne er lige normale, og traditionelle så det skal du slet ikke tænke så meget over.

Det med at skabe relationer og få venner:

En start er selvfølgelig altid at sige “hej” til dem man nu kunne se sig selv være venner med, selvfølgelig kan jeg godt sætte mig ind i det med, at det faktisk godt kan være svært bare det at få sagt noget. Men når man så en dag tør sige noget til de andre og hoppe ind i en sammentale, så kommer det for det meste af sig selv der fra, så skal man jo så også have modet til at blive ved med at sige “hej” og spørge ind til de udvalgte muligvis fremtidige venner mere end en gang.

Hvis spørgsmål er hvor man kan finde venner henne, så er mit bud i skole og måske i ens fritidsaktivitet hvis man går til sådan noget, det kunne i princippet være hvor som helst.

Kh

  • N#, Pige, 17 år

Hej pige 14 år 🙂
Er selv blevet konfirmeret for ikke så lang tid siden. Vi var heller ikke så mange i kirken, men dem jeg var sammen med kendte jeg godt, men vi var ikke de bedste venner. Jeg havde også kun min familie med til min konfirmation og det var helt okay 🙂

Og med hvordan du får venner, det kan være ekstremt svært nogle gange at finde nogle man har samme interesser med eller bare vil være sammen med. Mit råd er vær åben for folk, del dine interesser og vær ikke bange for selv at spørge om du må blive inkluderet. Folk kan måske mistro du ikke har lyst og derfor spørg de dig ikke.

Håber alt går vel for dig 🙂

  • M, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Andre der Hjælper

Der findes også andre steder, hvor du kan få rådgivning og hjælp.

Måske har du brug for at tale med en ekspert, der ved rigtig meget om lige præcis dét, du tumler med.

Fandt du ikke den hjælp, du søgte efter? Her er en liste over andre, der også har rådgivning for børn og unge.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat