Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad skal jeg vælge?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes du skal koncentrere dig om den sportsgren hvor du føler du har størst talent og som giver dig mest glæde. På et tidspunkt må man vælge hvis man vil noget med sin sport. Jeg har selv spillet både håndbold og fodbol men til sidst kolliderede det så meget og presset fra begge trænere blev så stort at jeg var nødt til og vælge. Jeg valgte fodbold for der er jeg en smule bedre end i håndbold og har mulighed for at komme længere frem. Jeg var ked af at vælge men det var nødvendigt hvis man vil være seriøs.

  • C, Pige, 15 år

Jeg synes ikke du skal vælge ud fra hvad du er bedst til, men ud fra hvad du har mest lyst til. For det er lysten der driver det hele. Jeg er selv vokset op i en familie hvor håndbold generelt har fyldt helt vildt meget, og jeg spiller selv håndbold og har gjordt det længe, og jeg elsker det. Men selv om jeg, og min mor og far har brugt så meget tid på håndbold, har min søster aldrig interesseret sig for det, og jeg er sikker på at hvis hun var blevet tvunget ril at spille feks håndbold var det ikke gået godt fordi hun ikke havde lysten til det. Jeg synes du skal vælge efter dit eget hovedet, hvad har du mest lyst til for der er ingen andre der ved det.

  • 😍, Pige, 15 år

Du skal vælge den sportsgren, hvor du er gladest og føler dig mest tilpas. Mærk efter de næste par gange når du er afsted, så ved du selv inderst inde, hvad du helst vil.

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Andre der Hjælper

Der findes også andre steder, hvor du kan få rådgivning og hjælp.

Måske har du brug for at tale med en ekspert, der ved rigtig meget om lige præcis dét, du tumler med.

Fandt du ikke den hjælp, du søgte efter? Her er en liste over andre, der også har rådgivning for børn og unge.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat