Brev

Hjælp

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis dine forældre ikke har et godt lønnet job, så ville jeg tage afstand til din dyre fritid. Det kan være rigtig stressende for en forældre og skulle betale faste afgifter til en dyr sport. Jeg kan selvfølgelig godt forstå du super gerne vil ridde i din fritid, men du kan godt passe et nummer for lille, så du ikke skal have en ny hjelm osv.
Nu når du er 13 år, så kunne det nu være at du skulle ud og se om du kunne hjælpe med nogle ting forskellige steder for at tjene nogle penge selv, som du kunne biddrage med til din sport. Det kunne fx være at få løn af dine forældre for pligter, det kunne være at støvsuge hos din farmor, det kunne være at gå ture med hunde hos andre mennesker, slå græs for andre. Der er mange ting du selv kan byde ind med, så det ikke kun er din far som skal betale din sport.

Nu nævner du også han synes det er farligt. Det er rigtig farligt, hvilket du også skal accepterer, for sådan er det bare. Hvis du første gang falder af hesten og får en noglelunde stor skade, så hold afstand til hesten i lidt tid. Pas på dig selv, dine forældre vil ALDRIG nogensinde lade dig komme til skade. De skal sige at det er farligt. Jeg ved ikke hvor moden du er endnu, men du skal selv tage stilling til at passe på. Du behøves ikke komme op og skændes med din far, for det er jo ham der bestemmer – han er den ældste og sådan er det desværre bare, men du kan jo nævne at alle sportsgrene er farlige. Ishockey, amerikansfodbold, håndbold osv. Man kan jo komme til skade ved alt!
Tænk dig endnu engang, for det kan være din far har ret og du måske skal holde en pause.
Hav en fantastisk fremtid

  • TænkOverDet, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Andre der Hjælper

Der findes også andre steder, hvor du kan få rådgivning og hjælp.

Måske har du brug for at tale med en ekspert, der ved rigtig meget om lige præcis dét, du tumler med.

Fandt du ikke den hjælp, du søgte efter? Her er en liste over andre, der også har rådgivning for børn og unge.
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat