Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hest

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Nu ved jeg ikke hvor meget sådan en hest koster men i og med at du er 13 år så må der vel ikke være så længe til at du skal konfirmeres, så kunne du jo bruge nogle af pengene derfra (hvis du får nogle) og ellers så måske bare ønsk dig penge til jul og fødselsdag. Det tager nok tid men ja, det er mit bedste råd

  • ., 8 år

Hej!

Jeg ejer selv min egen hest og jeg kan fortælle at det kræver rigtig meget arbejde og kan kræve mange penge. Jeg kan virkelig godt forstå at du godt kunne tænke dig din ejen og at det må være hårdt når man ikke kommer fra en familie hvor pengene ikke er til det.

Hvis pengene ikke er til det kan jeg virkelig anbefale at du prøver at finde en hest at have “part på”. Det betyder at du betaler et beløb om måneden for at få lov til at ride, passe osv. ligsom hvis det var din egen. Jeg havde selv part inden jeg fik min egen og jeg elskede det virkelig fordi det ikke var lige så meget ansvar og så koster det ikke nær så meget som hvis det er din egen. Selvfølgelig koster det men det er ikke lige så voldsomt som hvis det var din egen. (Den kan du jo også med tiden selv betale for hvis du får et fritids job)
Hvis det måske lyder som noget så synes jeg helt klart at du først og fremmest skal have dine forældre ind over og have deres opbakning og så kan de hjælpe dig men at finde en part til dig.

Håber at det hjalp en smule. Held og lykke!

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Andre der Hjælper

Der findes også andre steder, hvor du kan få rådgivning og hjælp.

Måske har du brug for at tale med en ekspert, der ved rigtig meget om lige præcis dét, du tumler med.

Fandt du ikke den hjælp, du søgte efter? Her er en liste over andre, der også har rådgivning for børn og unge.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat