Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

G-streng for tidligt?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Bare min mening, men synes at det for tidligt du går med det. Havde en g-streng og brugte den 2 gange, indtil min mor smidt den ud, fordi hun ikke ville have at jeg går med det. Og er 15! Synes altså du skal vente lidt..

  • Pige, Pige, 15 år

Hej
Jeg begyndte selv da jeg var 13-14 år af samme grund som dig – at det er mere behageligt. Da jeg spurgte min mor fortalte jeg hende bare at jeg synes almindelige var ubehagelige og at jeg ikke kunne lide at man kunne se kanten. Så hun kunne selv regne ud at jeg gerne ville bruge g streng, hvilket gjorde det lidt mindre akavet. Hvis du bare fortæller din mor at det er fordi de er mere behagelige, så tror jeg godt hun kan forstå det. Der behøver jo ikke være noget sexet ved g strenge overhovedet. Jeg synes ikke det er for tidligt;)

  • Anonym, Pige, 15 år

Synes det er synd at du skal gå og gemme din g-streng og selv vaske den. Men kan godt forstå du synes det er en akavet samtale med din mor. Jeg ville selv synes det ville være mega weird og ha sådan en samtale med min mor men heldigvis går jeg ikke med g-streng men med små blondetrusser og det siger hun ikke noget til. Men jeg synes du skal ta en dyb indånding og få hende det fortalt. Bare sig det er fedt at gå med g-streng fordi man så ikke kan se underbuksekanten i stramme bukser så hun ikke tror hende lille datter bare vil være sexy. Go for it!

  • pigen P, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Andre der Hjælper

Der findes også andre steder, hvor du kan få rådgivning og hjælp.

Måske har du brug for at tale med en ekspert, der ved rigtig meget om lige præcis dét, du tumler med.

Fandt du ikke den hjælp, du søgte efter? Her er en liste over andre, der også har rådgivning for børn og unge.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat