Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Fremtid

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Ik tag det så tungt.
Du går kun i 8. klasse, så der er masser af tid. Jeg er et år ældre end dig, og for ikke super meget mere end en måned siden havde jeg heller ingen ide om hvad jeg ville efter 9. klasse. Det kommer af sig selv lige pludselig, hvis du er bekymret for at du ikke når at finde ud af det kan du evt. tage et efterskoleår. Hvis dine forældres økonomi rækker til det skal du spørge dem, hvis ikke kan du ansøge om et efterskolestipendium. En efterskole kunne også være et godt sted at opleve barndommen på ny. En efterskole er næsten bare børnehave for teenagere. Super fedt sted hvor man lærer sig selv og andre at kende.

Og angående dine afgangseksamner om 1½ år, er der intet at være bekymret for. Hvis du klarer dig bare nogenlunde kan du komme ind på lige det gymnasie eller den erhvervsskole du har lyst til. Dit 9. klassessnit betyder stort set intet.

  • En eller anden gut der heller ik har 100% styr på lortet, Dreng, 15 år

Hej med dig
Jeg havde det på præcis samme måde i 8. Og jeg går i 9. Nu. For mit vedkommende har det hjulpet at vende mig lidt til tanken og fokusere på det positive ved at komme videre.
En anden ting er det med eksaminer og karakterer. Jeg er selv en der går MEGET op i karakterer, selvom jeg jo godt ved det ikke betyder noget.
Anyways ved ikek helt om min kommentar her kan hjælpe, tænkte bare det ville være Nice for dig at vide at du ikke er alene<3

  • Mig, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Andre der Hjælper

Der findes også andre steder, hvor du kan få rådgivning og hjælp.

Måske har du brug for at tale med en ekspert, der ved rigtig meget om lige præcis dét, du tumler med.

Fandt du ikke den hjælp, du søgte efter? Her er en liste over andre, der også har rådgivning for børn og unge.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat