Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Et mål

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Altså du kunne jo finde en ny hobby eller sådan noget, så også har det sjovt imens. Jeg ved at det ikke er det der er målet for dig, men ens mål behøver jo ikke at være hele ens liv, og du er kun 16 så du har jo vildt god tid til at nå dit mål. Lige nu er du meget friere til at gøre som du vil lige nu, end om 10-15 år. Så jeg synes bare du skal fokusere på at være i nuet, og det lyder også som om du er meget produktiv allerede.
Hvis du gerne vil være rig, kan du jo også starte egen buisness allerede..

  • K, Pige, 17 år

FORSTÆT MED AT GØRE DET. Fuck fester, fuck pignerne, fuck dem der laver sjov med dig, fuck dem der bagtaler dig. At gøre dig selv bedre er det bedste i hele verden, så bliv ved bro.

  • Anonym, Dreng

Forstår godt at det kan virke fedt at jagte ens “perfekte” jeg, men hvis jeg skal være helt ærlig, så tror jeg at denne jagt kan ende med at blive en virkelig usund besættelse for mange – der fratager dem i at leve der “gladeste” jeg.

Jeg siger på ingen måde at du skal leve et festliv, som mange andre unge. Tro mig kan 100% følge dig, når du siger at du langt hellere vil starte dagen ud i fitness eller på arbejde – for det er da langt federe at føle sig sund og produktiv!

Mit bedste tip er at flytte fokus fra at være den “perfekte” version af dig selv, til at finde ud af hvordan du kan skabe et liv der er meningsfuldt for dig. For nogen er det at feste, for andre noget andet.

Men du skal skabe DIN succes med noget som gør DIG glad, i stedet for at jagte alt det der succes for andre, hvis du forstår.

Du kan ikke både være den stærkeste i fitness, den sundeste, den rigeste, den klogeste eller den der fungere bedst socialt – men du skal finde ud af hvad der giver mening for dig.

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Andre der Hjælper

Der findes også andre steder, hvor du kan få rådgivning og hjælp.

Måske har du brug for at tale med en ekspert, der ved rigtig meget om lige præcis dét, du tumler med.

Fandt du ikke den hjælp, du søgte efter? Her er en liste over andre, der også har rådgivning for børn og unge.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat