Brev

Er vild med en dreng som måske er gay

Hej

Jeg hedder x

og jeg er forelsket i en dreng som er gay

Jeg bed ikke hvad jeg skal gøre

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Gør hvad du føler for. Du kan f.eks. skrive en besked til ham, og langsomt starte et tæt venskab, og derefter prøve at se om han måske også kan få følelser for dig. Så på et tidspunkt kan du spørge om han vil være din, og hvis han så siger nej, skal du huske, at der er mange andre drenge, i denne verden. Det her er ikke din eneste mulighed, så du skal nok få dig en kæreste på et tidspunkt. Men hvis du er i tvivl, kan du vel altid spørge ham om hans seksualitet, men gør det indirekte da det kan være meget personligt for ham.

  • Lazy, Pige, 15 år

Hej x 🙂
Det er dejligt at være forelsket men hvis du ved at han er gay så der ikke noget at gøre ved det. Det er sejt at han har fundet sig selv og at han har turde sige det til hans omkreds og du skal også støtte og være der for ham da det kan være svært at springe ud.
Man bestemmer ikke selv hvem man er forelsket i men man kan godt hjælpe det i gang ved at snakke ekstra meget med en af drengene eller tænke lidt ekstra på ham. Så det kunne måske være en ide så du ikke går og crusher på ham 🙂
Kh pige på 16.

  • Emilie, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Andre der Hjælper

Der findes også andre steder, hvor du kan få rådgivning og hjælp.

Måske har du brug for at tale med en ekspert, der ved rigtig meget om lige præcis dét, du tumler med.

Fandt du ikke den hjælp, du søgte efter? Her er en liste over andre, der også har rådgivning for børn og unge.
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat