Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

engelsk

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey. Det kæmper jeg selv virkelig meget med så ved hvordan du har det! I dansk plejer jeg at være virkelig godt med men fik over middel. Det lyder dumt at sige at man bliver skuffet når det jo egentligt er meget godt at få over middel. Jeg prøver bare at huske på at man ofte bliver sygt nervøs under test og ens hjerne ikke tænker lige så klart hvis når man er under Pres. Husk også at det jo ikke er alt engelsk man bliver testet i under en nationaltest! Kh Mig✨

  • E, Pige, 13 år

Hej
Jeg har det ligesom dig. Jeg hader test. For jeg vil gerne være godt og dygtig. Men
1. Nationale test er noget bæ. Mange børn bliver stresset og bange for dem.
2.man kan ikke være den bedste i alt. Du ligge virkelig godt i engelsk du fik en god score. Du mega sej.
3. Man kan ikke lave alt perfekt. Og et er svært at høre. Men vi laver alle fejl. Og vi komme rtil at have så mange test og her er nationale test alså en af de mindst viktigte. Og den er vktig men du skal heller ikke præsse dig selv for så kan du ikke mere til sidst.
Håber det hjælper og husk du ikke en fejl alle laver dem og man lærer af dem. Ingen er perfekte. Men vi er fantastiske alle sammen.
Kh mig

  • Mig, Pige, 12 år

Du lyder virkelig meget som en i min klasse der også fik over middel. Jeg forstår godt at man altid vil have det bedste men over middel betyder at du har lært mere end det du skal. Du skal passe på at du ikke snakker for højt om det der for folk kan blive stødt. Det kan være mega irriterende hvis du siger det højt for folk som gør deres bedste kan også risikere at få middel eller under. Jeg elsker skolen og vil gerne klare mig godt i alle fag. Men der er nogle fag som engelsk jeg bare ikke kan finde ud af. Hvis jeg havde gjordt mit bedste ville det være træls at du sagde det der højt. Fx hvis du får 7 i en eksamen og der så kommer en og sagde: ej, øv.. jeg fik kun 10, det er så lavt og jeg gjorde virkelig mit bedste.
Mine råd er bare gør dit bedste, snak ikke højt om det og brug pyt-knappen.

  • M, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Andre der Hjælper

Der findes også andre steder, hvor du kan få rådgivning og hjælp.

Måske har du brug for at tale med en ekspert, der ved rigtig meget om lige præcis dét, du tumler med.

Fandt du ikke den hjælp, du søgte efter? Her er en liste over andre, der også har rådgivning for børn og unge.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat