Brev

Depression?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 10,
Synes bare du skal sige det samme som du lige har sagt og så bare til dine forældre😊 og de test er ikke 100% rigtige. Men bare sig til dine foældre, at du vil snakke med dem.
Kh *****

  • Du er dig!, Pige, 10 år

Hej. Jeg er ikke bliven diagnoseret men er rimelig sikker på at jeg har depression. Det jeg gør er at skrive mine følelser ned, og måske ikke så klogt man jeg tager den samme depression test være dag i en måned og nå jeg er klar vil jeg sende et billede til mine forældre fordi jeg ik tør og sige det til dem. Og når jeg er alene hjemme så græder jeg og bag efter føler jeg mig fri, og nogen gange skriger jeg også for at få nogle følelser ud.

Og det er nok ikke nemt men kom ud med dine følelser til nogen, om det er dine veninder, lærer, eller hvem som helst så du ikke ødelager dig selv som jeg har ødelagt mig selv ved at gå med mine følelser inde i mig selv, så please bare sig det til nogen så du ikke ødelager dig selv !!!

Håber det hjælper dig :))

  • Graze, Pige, 13 år

Hej. Jeg er selv blevet diagnoseret med depression. Jeg har aldrig taget en test på internettet, da jeg ved at man ikke skal stole på dem. Jeg ved bare at hvis du føler som du gør fx. ked af det, træt, nedtrykt, koncentrationsbesvær osv, i mindst 2 uger, er der måske en chance for at du har det. Du kan måske starte med at fortælle det til en du er tryg ved? Jeg fortalte fx. min lærer det og hun fortalte det så videre til mine forældre hvis jeg ville have det.

Kh 14 årig pige

  • 14 årig pige, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Andre der Hjælper

Der findes også andre steder, hvor du kan få rådgivning og hjælp.

Måske har du brug for at tale med en ekspert, der ved rigtig meget om lige præcis dét, du tumler med.

Fandt du ikke den hjælp, du søgte efter? Her er en liste over andre, der også har rådgivning for børn og unge.
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat