Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

hjælp!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Bare acceptere hun ikke vil have, i to hverken putter og sover sammen. Det kan sagtens være, i begge er enig om der ikke skal ske noget.
Men man er ikke herre over ens føleser, det er man bare ikke.

Måske skal drengen gøre op med sig selv, om han stadig er vild med sin kæreste eller ej. Hvis han ligesom dig, vil putte og sove sammen med dig.
For i mine ører, lyder det til. Han måske ikke er vild med hans kærste mere,hvis han gerne stadig vil kunne putte og sove sammen med dig. Selvom hans kæreste har sagt ærligt til ham, hun ikke kan lide tanken.

Mvh C

  • C, Pige, 19 år

Hey søde
Jeg forstår jer alle 3 jeg forstår godt at du gerne vil sove i samme seng som ham når det er noget i har gjordt før og det ikke er blevet til mere og det virker også som om din drenge ven gerne vil sove sammen med dig så længe i ikke putter for det vil hans kæreste ikke gave og det har du jo accepteret og kan godt forstå det men du forstår ikke hvorfor hun har et problem med i sover i samme seng især ikke når du har lovet hende at i bare ligger i samme seng det bliver ikke til noget mellem jer og i putter heller ikke men jeg tror der er en grund du skriver at hun er en af de piger der overtænker meget og jeg tror hun er nervøs for at i enten ikke holder løftet om ikke at putte eller din ven for følelser for dig jeg tror simpelhen det ene og alene handler om at hun er bange for at miste ham til dig nu ved jeg ikke noget om hendes tidligere kærlighedsliv men hvis hun har oplevet utroskab er det en meget naturlig reaktion at man ikke vil have andre piger ligger med ens kæreste

  • H, Pige, 20 år

Det er mig der har skrevet rådet op over jeg kunne bare ikke skrive mere selvom jeg ikke blev helt færdig så fortsættelse jeg taler af erfaring da jeg tidligere selv har været sammen med en utro f*** boy og da jeg fik en ny kæreste ville jeg heller ikke til at starte med have han lå eller sad tæt med andre piger fordi jeg var bange for en gentagelse men vi satte os ned og tog en snak om hvorfor jeg reageret som jeg gjorde og ikke ville have ham tæt med andre og han var meget forståelig men han sagde at jeg 100% kunne stole på ham og det ville han gerne bevise hvis jeg havde brig for det så vi lavet en aftale om at den første måned måtte han godt sidde ved siden af andre piger men ikke tæt og bagefter det måtte han godt sidde tæt på dem og skal jeg sige til hvis det bliver for meget for mig så siger han hvad det handler om og rykker måske over til mig og vi er stadig sammen i dag håber du kan bruge det til noget

  • H, Pige, 20 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Andre der Hjælper

Der findes også andre steder, hvor du kan få rådgivning og hjælp.

Måske har du brug for at tale med en ekspert, der ved rigtig meget om lige præcis dét, du tumler med.

Fandt du ikke den hjælp, du søgte efter? Her er en liste over andre, der også har rådgivning for børn og unge.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat