Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mobning og træning

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er ikke nemt at være barn, man påvirkes konstant af andres meninger, men med alderen lærer man at lytte til dem der elsker en, og ignorere alle andre. Det hjælper dig ikke nu, men jo mere du klager, jo mere vil de komme med negative kommentarer, men fortsæt med calisthenics, øv dig, og bliv ved og så når du kan lave planches, muscle ups og lignende, så skal de nok klappe i.

  • Jesper, Dreng, 19 år

Hvis dine venner gør grin med dig, er de måske ikke dine rigtige venner. Jeg syntes at du skal prøve at få nogle venner med de samme hobbyer som dig. Håber mit råd hjalp. Jeg ved godt at det kan være svært, men det virker.

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej det er da ogse træls jeg ville bare ignorere dem og gå væk men det er ogse lidt svært hvis de hele tiden gør det igen prøv at sig det til et famillie medlem

  • Laura, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat