Brev

Tør jeg starte til fodbold

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Måske kan du starte hos den dårlige klub for der går henneder den trælse fra din klasse ikke.
Men vis du gerne vil spille mod nogle “bedre” så bliver du nok nød til at starte på andet hold
og hvis den “trælse” driller/mobber så enten ikke giv et fuck/ sig det til din lære

K.H to mennesker som ikke har noget at lave men godt vil hjælpe folk

  • RA, 12 år

Hejsa
Jeg synes bare du skal begynde til det.
Som du siger bare lad være med at giv en fuck.
Altså hvis du er interesseret i det og gerne vil det så synes jeg ikke at der er noget der skal holde dig tilbage.
Og hvis nogen siger noget så bare ignorere dem.
Det kan være lidt svært men kast dig ud i det og tænk ikke så meget over det.

  • Anonym, Pige, 16 år

Hej
Jeg syntes helt sikkert du skal starte hvis det er det du har lyst til og hvis de piger vil snakke om dig er det deres problem. Du er bare sej hvis du vil starte og tør vise din sport og så skal andre ikke stoppe dig i det du har ret til at gøre det du vil og ikke føle dig presset over der er nogen andre piger. Håber jeg kunne hjælpe.

  • Håber jeg kan hjælpe, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat