Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Dårlig til computerspil

Mig og mine venner som går i 7.

har købt et computerspil,

jeg er dårlig til det

og de driller mig meget med det

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej, Det skal du ikke tænke på. Jeg kender det godt. Men så må du bare øve dig og spille lidt mere en dem. Hvilket spil er det? Man er altid dårlig til computerspil når man lige har købt et. Det er jeg også selv. Så det skal du ikke være ked af.
Håber jeg kunne hjælpe.
Mvh dreng på 13

  • Dreng på 13, Dreng, 13 år

Jeg var også engang i din situation, og jeg endte med at droppe mine gamle venner, fordi de ikke kunne se, at det ikke er vigtigt, hvor god man er til et eller andet tilfældigt spil.

  • Anonym, Dreng, 14 år

Hej.
Jeg er en pige og ved måske ikke så meget om emnet. Ved at I drenge ikke tænker meget over, hvad I siger til hinanden. Hvis det ikke kun er det med computerspil de driller dig med, men også andet, synes jeg ikke du skal omgå dem. Men hvis det bare er en gang i mellem de er efter dig og også er efter andre også (andre ting også, ikke kun computerspillet) så synes jeg bare du skal tage den med ro, men hvis det gøre dig rigtig ondt, skal du måske trakke dig en smule, hvis du ikke kan håndtere deres humor eller hvad enden

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat