Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Uren hud….

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej!
Det er helt normalt det du går igennem! Jeg har også bøvlet med acne i nogle år nu, så jeg har mange gode tips til dig!
Men først vil jeg lige skrive lidt om din bekymring for at folk ikke kan lide dig fordi du har “for mange bumser”. Dem der går op i hvordan din hud ser ud er slet ikke værd at bruge tid på! Et godt råd er, ikke at blive venner med folk der ikke kan lide dig på grund af dine bumser, fordi de mennesker, der går op i det, er overfladiske, og man kan finde meget bedre venner og veninder (der findes massere der ikke går op i om du har bumser eller ej).
Nu kommer jeg til den del med ting der kan hjælpe din hud med at blive bedre. Det med at du bruger en scrub kan faktisk måske medvirke til at du får flere bumser. Hvis man bruger en scrub så tit som du siger du gør, så kan det nemlig irritere huden og gøre den overfølsom og så gøre sådan at den laver flere bumser. Derfor anbefaler jeg den her simple rutine:
Om morgenen kan du starte med at vaske dit ansigt med CeraVe Smoothing Cleanser og bagefter bruge CeraVe Smoothing Cream
Om aftenen kan du vaske dit ansigt med samme ansigtsrens og så bruge The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%
Pil ik
Evt Læge

  • Anonym, 17 år

Hey
Jeg begyndte at få uren hud i din alder, og det var ret meget. Jeg har også prøvet alle mulige produkter, og søgte også på det. Jeg var meget usikker på mit ansigt, så prøvede altid ikke at få øjenkontakt med nogle, eller dække panden med mit hår. Mit bedste råd til dig er nok at se nogle videoer, eller følge nogle som har akne hvor de er ligeglade med deres akne. Det vil sikkert gøre dig mere selvsikker, ligesom jeg blev og er. Jeg har også en skinroutine, jeg tænker bare at alles hud er forskellige. Angående med at folk siger til dig at du har mange bumser, alle får det og det er helt normalt. Forstår godt hvorfor at det gør dig ked af det. Men bare prøv at ignorere dem, fordi de er ikke dine venner hvis de siger sådan noget. Husk ikke at røre dig i ansigtet, det gør det også værre. Håber at det hjalp lidt<3

  • Pigen der prøver at hjælpe, Pige, 14 år

Hej piger 11 år

Der er et problem med dem hvis de ikke kan lide dig fordi du har uren hud. Alle har noget de er irriteret over og for at skjule det, så er det nemmere bare sige der er noget galt med dig. Bare vær som du er.

Håber det løser sig.

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat