Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Til grin på grund af mit grin

Hej venner

 

jeg kan ikke finde ud af at grine – er det et problem

mine venner siger at det grin jeg har er falsk

 

hjælp jeg er forvirret

kh en virkelig fucked/unik dreng

Dreng, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hejsa,
jeg har selv et mærkeligt grin. Ja nogle griner af mit grin og andre synes at jeg er f*cked op. Og faktisk er der nogle der elsker det. At “man ikke kan finde ud af at grine” er bare noget lort. Vi griner alle sammen anderledes og selv hvis dine venner ikke kan accepterer det, så skal du være ligeglad med deres meninger. Det kan godt være svært at være ligeglad med sådan noget, men du er jo dig selv, ikke? I følge mig er det vigtigt at man skal være sig selv – selv også ens grin. Dit grin er ikke falsk, men anderledes i forhold til dem du er sammen med. Jeg har selv venner, hvor deres grin er helt væk, så du er ikke den eneste 🙂
Jeg ved ikke hvor meget dine venner genere dig, men hvis du kunne ignogerer det. Hvis det ikke hjælper, ved jeg ikke hvad du skal gøre ved det udover at fortælle dine venner, hvor meget det påvirker dig, når de siger at det er falsk. Ellers kan du snakke med en voksen om det eller dine forældre. Hvis du ikke kan nogle af delene, kan du altid kontakte børnetelefonen eller chatte her på hjemmesiden <3
Jeg håber at du får løst dit problem
- Hjælperen <33

  • Hjælperen =), 15 år

Hej, jeg ville ikke sige det er et problem, mange mennesker har et lidt anderledes grin, inklusivt mig. Kender mange mennesker med mærkelige grin, men det gør ikke noget, for alle har deres måde at grine på. Og det tror jeg godt dine venner ved.
Men selv om der er nogen der synes du har et falsk, anderledes, mærkeligt grin, så gør det ikke nogen forskel.
Ved ikke om dette hjalp, men min pointe er, at du ikke skal tænke på hvad andre synes om dit grin, det er dit. Vær glad for at være en smule anderledes, det er godt!

  • StrangeIsGood, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat