Brev

Svært med dreng fra klassen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12
Jeg ved hvordan du har det fordi jeg selv har prøvet det.
Jeg blev også selv rigtig ked af det Men jeg lærte at ligge det bag mig og blev mere og mere ligeglad med det.
Da de lagde mærke til at jeg var blevet ligeglad begyndte de så småt at lade vær med at drille mig

  • Pige på 11 år, Pige, 11 år

Hvis han drillet dig er der er en grund til det, fjern den (medmindre at du ikke burde) , hvis du ikke kan finde den er det nok, fordi han har så lidt selvtillid, at han er nød til at sænke andre under hans eget niveau i hans hoved, og det gør han så på den her måde.

  • Drengen, Dreng, 14 år

Hej med dig, jeg forstår dig godt og det er ikke fair overhovedet!! Men du skal tænke på at han måske selv går og har det dårligt med noget ved sig selv for eksempel.. Hvis det virkelig bliver for meget syntes jeg at du skal tale med en voksen omkring dig, som kende dig og ved hvad der er godt for dig.. (fx. Din mor, klasselærer eller veninde) hvis ikke du føler for det kan du også altid Chatte og Ringe til BørneTelefonen (116111)

Mange Kærlige Tanker til dig!!

  • Pige//13 år, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat