Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skal jeg bare bide i det sure æble og vente?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.

Jeg vil nok råde dig til at snakke med din far igen og fortælle ham det. Det kan hjælpe utroligt meget at snakke med andre om det du gennemgår så du ikke står alene. Du kunne også fortælle en lære eller hvem som helst som du stoler på eller tror kan hjælpe dig!
Hvis du har nogle andre venner/ veninder kan du også begynder at være sammen med dem noget mere i stedet for “Jytte”.

Håber du finder ud af noget <3<3<<3

  • Anonym, 16 år

Hej

Du skal først lige vide. Det slet ikke ok det der hun gør og det mega godt du har snakket om det og mega godt du skriver her ind!

Du skla ikke finde dig i den måde hun er det ikke ok. Snak med din far om det eller familie for det skla stoppe.
Og når du har snakkede om det så måske snak med Jytte om det sammen med en lære fx. Sig ” hey jeg bliver sur og ked af du siger det til mig”

Håber du får det bedre

Kh pige 11 år

  • S, Pige, 11 år

Hej
Jeg ville sige du skulle sige det til din far og lige sige hallo det er alså blevet være og hvis du ikke tør det det kenner jeg så kan du skrive det og om ik andet kan du altid sige det til din lære held og lykke

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat