Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Rygter om rygning og om at stjæle

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Sig det til lærerne, så kan i tage den derfra 😀

  • Migg, Pige, 16 år

jeg synes at du skal snakke med din kæreste om det. jeg ved ikke om i har talt om rygning og sådan før men sørg for at forsikre ham om at du ikke ryger og ikke stjæler. så kan det være at han fortæller det videre til nogle af sine venner. og det kan være at rygtet går i sig selv igen. hvis han er en god kæreste vil han nok også tage din side og begynde at forsvare dig. tal også med dine venner om det hvis ikke du allerede har gjort det. og hvis du føler at folk stadigvæk tænker sådan om dig så sørg for at bevise det modsatte. hvis nogen tilbyder dig en cigaret så sig at du ikke ryger, hvis du låner noget af nogen så sørg for altid at give det tilbage. så vil folk nok begynde at indse at det ikke er andet end et rygte.

  • Anonym, 14 år

jeg syndes du skal snakke med dem der siger det og fortæl at du ikke ryger og at din kærste ryger og vis det ikke virker skal du snakke med din lære eller dine forældrer.☺

  • Pige, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat