Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

populær

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Tak for alle svarene jeg skal nok prøve nogen af dem

  • Pige 10 år, Pige, 10 år

Hej Jeg er en pige på 12 år og vil prøve at løse dine problemer. Jeg synes at du først skal sige til din mor at hun må forstå at du har prøvet alt og lærerne ikke hjælper nok og kommunen ikke gider betale og så få en snak med din mor om det og hvis det ikke hjælper kan du måske spørge en fra din familie og snakke med den person hvad det er der sker og sådan noget, eller fx. Skrive her til børnetelefonen hvad du kan gøre og nol få et godt svar for det gør jeg også selv hvis der er nogle problmer jeg gerne vil få løst. Håber du kunne bruge svaret hilsen pigen på 12 år: )

  • Anna, Pige, 12 år

For det første så SKAL der gøres noget ved det. Der var en gang en på min venindes skole der blev mobbet. Og hun sagde det til hendes klasse lære. Og læren gjorde ikke noget ved det så læren blev fyret!😱
Og for det andet SKAL dine forældre gøre noget ved det de er der for at hjælpe dig og gi’ dig et godt liv. Men hende der der er din så kalde bedste veninde er IKKE din rigtige veninde hvis hun behandler dig sådan! Du skal IKKE ændre dig du er helt perfekt men det SKAL dine klasse venner da!. Måske kan det her godt virke lidt pinligt for os teenagers men sig til din lære at du SKAL holde en tale for HELE klassen. Du skal fortælle ALLE hvad du føler. Tænk hvis at det var dem selv!

Teenager livet er svært!

  • Natalie, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat