Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

parodier på mig😬

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er da træls, men måske mener de det for sjovt. Men hvis du virkelig synes at det er træls kan du først fortælle dem at du synes at det er træls det de gør og hvis det ikke virker kan du jo spørge en lære?

  • Skrrt, Pige, 13 år

Altså nogle drenge opfører sig som om de går i 0 klasse det lyder så barnligt det de gør og næste gang de gør det så gør Du bare igen altså gør lidt grin med dem og efter aber dem enten vil de blive mundlamme og stoppe fordi de bare tror de har Ret til at “være sådan” ellers vil de måske for lidt respekt for dig og at du tør at sige imod…. jeg ved ik held og lykke ihvertfald ❤️💕

  • Pigepåtretten, Pige, 13 år

Hej
Det kan tit være frustraerne at være “Den kloge i klassen”
Men jeg synes helt bestemt du skulle snakke med din lærer om det. Forklare at du føler dig udenfor og du synes det er meget irriternde.
Du siger en da STOP til dem, de kan åbenbart ikke se alvoren i det.
Hilsen den hjælpende pige.

  • Anonyme pige, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat